跳至主內容
Special Notices

21 March 2020

Extension of school suspension after Easter holidays

EDB has announced today that all classes will be further suspended until further notice.  According to the College’s calendar, the Easter holidays would take place between 9 April and 19 April 2020.   Thereafter, online real-time lessons would resume for all F1 – F5 students from 20 April 2020. 

Please continue to check the College’s website and eclass regularly for any updates or announcements.

主内容開始

概觀

配合學生不同學習志向,本校開設香港中學文憑(DSE)及國際文憑(IBDP)雙軌課程,以供學生自由選擇。雙軌課程設計靈活多元,迎合學生不同學習志向及需要,讓他們發揮潛能,盡展才華。

 

中學以英語為教學語言(中一至三中文科以普通話授課)。我們希望學生在中三時已具備良好的兩文(中文及英文)三語(粵語、普通話及英語)能力。

中一至中三級的中、英、數及通識科以小組教學,每組22 人。

中四至中六級亦以小班及小組教學,選修科組別約5至26人。

本校為香港聖公會屬下學校,本著基督教以人為本、重視個人價值的精神,關懷每一位學生,亦有牧師蒞校講道,使學生在靈性上得到牧養。

校內的紀律小組、輔導小組、升學輔導組與駐校社工攜手合作,為學生提供適切輔導及相關服務。

為提高學生的自我形象、對社會的責任感和文化及公民意識,校內定期舉辦公民教育和德育活動。