跳至主內容
Special Notices

21 March 2020

Extension of school suspension after Easter holidays

EDB has announced today that all classes will be further suspended until further notice.  According to the College’s calendar, the Easter holidays would take place between 9 April and 19 April 2020.   Thereafter, online real-time lessons would resume for all F1 – F5 students from 20 April 2020. 

Please continue to check the College’s website and eclass regularly for any updates or announcements.

主内容開始

聖保羅男女中學校友會

聖保羅男女中學校友會於1921年以「聖保羅舊生同學會」之名創立。其後於1965年5月28日按香港《公司條例》成立為「聖保羅男女中學校友會有限公司」,屬非牟利機構,名稱沿用至今。

我們鼓勵畢業同學加入校友會,與母校及其他校友建立密切的聯繫,定期進行學術交流並保持長久的友誼。我們的校友組織遍佈全球多個主要城巿,各地校友定期舉行聯誼聚會,互相瞭解近況,加強連繫。截至2018年6月,校友會之會員數目大約7,900人。

校友會的宗旨為:

  • 促進校友之間的聯繫,互相扶持及推廣團體活動;
  • 增進校友與母校溝通合作;
  • 提倡團隊精神及公民意識;
  • 舉辦慈善活動及社會服務、成立奬學金及圖書館、接受捐款並支持各間慈善籌募機構及各項貢獻社會之公益活動。

多年來,校友會會員一直孜孜不倦,向着上述目標邁進。除了努力促進彼此間的友誼,校友會亦於不同範疇落力支持學校發展,不單提供財政資助及學生支援,更在社區層面上提升學校形象。聖保羅男女中學的校友致力確保每一位學弟學妹,在未來都得以在學校及社區中繼續扮演重要角色,而這一直是本校校友引以為傲的目標。

AA Excom 2017            AA Dragon Boat
 
AA Concert         AA Dinner