跳至主內容
Special Notices

21 March 2020

Extension of school suspension after Easter holidays

EDB has announced today that all classes will be further suspended until further notice.  According to the College’s calendar, the Easter holidays would take place between 9 April and 19 April 2020.   Thereafter, online real-time lessons would resume for all F1 – F5 students from 20 April 2020. 

Please continue to check the College’s website and eclass regularly for any updates or announcements.

主内容開始

校董會主席歡迎辭

Dr Moses Cheng

很榮幸獲香港聖公會大主教委任為聖保羅男女中學校董會主席,我懷著謙卑的心迎接這挑戰,盼望與各校董會成員、舊生、教職員、家長及同學攜手,致力傳承我們追求卓越的優良傳統,凝聚聖保羅這大家庭團結融洽的力量。

聖保羅由聖公會於1915年創立,向以培育卓越的學術成就及優質的全人教育見稱。我們為學生提供豐富多元的學習機會,發掘他們個人潛能,培育他們成為本地以至國際社會的領導人才。

歷屆畢業生皆能活出聖保羅傳授的生命價值觀念,於社會各專業領域人才輩出,領導同儕。我們將繼續堅守香港聖公會的辦學使命,弘揚基督教義及全人教育的理念。

聖保羅的每一分子均奉主的愛和道,協助學生以基督精神和聖公會傳統為基礎,建立積極正面的人生目標。

展望未來,聖保羅男女中學在上主的引領下,能繼往開來,延續「信望愛」的精神,在培育學生及教育發展上,承先啟後、求進革新。

聖保羅男女中學校董會主席
鄭慕智
2014年1月