跳至主內容
Notices

Postponement of Speech Day

Dear Graduates,

Due to the recent social situation, we have had to adjust our arrangement for lessons and activities as well as some major school events.  We have been monitoring the situation closely and hoping that the Speech Day can take place on 17 December 2019 as scheduled.  However, after careful consideration, we regret to inform you that the Speech Day will be postponed until further notice.

We will keep you informed of any new arrangements in due course.

Thank you for your attention.

Yours sincerely,

Mr. Poon Siu Chi

Principal

主内容開始

校長的話

Principal

各位先生、女士:

歡迎加入聖保羅男女中學!這個擁有百年傳統的大家庭,一直以培育良才為己任。我們致力為不同社群、不同背景、具學習潛能的學生提供優質教育。

聖保羅歷史悠久、學風嚴謹、富教育遠見,歷年培育無數優秀人才。學生於學術、體藝及音樂領域皆表現出色。我們除了重視學生的學養,更著重培養學生正確價值觀,期望學生正直、謙遜,擁有優良品格。

於聖保羅學習亦不限於課室內,本校亦讓學生走出課室,面向世界。學校積極引入多元化學習活動及各類交流計劃,讓學生拓闊視野、體驗不同文化、豐富人生閱歷。學生的社交技能、國際公民意識亦得以提升。我們的畢業生遍及各行各業,各有驕人成就,在不同範疇和崗位擔任領袖,貢獻社會。

教育是成功的鑰匙,我們深信每一位學生都是可造之材。我熱切期待各位成為聖保羅的一份子,攜手帶領孩子踏上多采多姿、具啟發性的學習旅程。

潘紹慈校長